Prijava u lični kabinet

Posle prijave nastavljate u izabrani deo svog naloga. Poslovni alati ostaju u posebnom Pro kabinetu.

Sesija je potpisana na serveru i čuva se u HttpOnly cookie-ju. UseliSe nikada ne prikazuje lozinku u interfejsu.